Doneren & Sponsoren

Doneren

Op geheel vrijwillige basis zetten de vrijwilligers bij de Stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel zich in voor de rechten van kinderen en jongeren. Wilt u ervoor zorgen dat wij geheel gratis en vrijblijvend juridische hulp kunnen blijven leveren aan kinderen en jongeren? Doneer dan (eenmalig) een bedrag!

Dit kunt u doen door een donatie over te maken naar NL21 INGB 0006 6614 08 t.n.v. Stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam. Wij willen het u graag makkelijker maken door een doneerpagina toe te voegen aan onze website, maar helaas zijn er maandelijkse kosten verbonden om de doneerpagina in de lucht te houden. Wij willen echter dat uw gehele donatie de kinderen en jongeren ten goede komt. Hopelijk bent u bereid een bijdrage te leveren. Schroom niet, alle beetjes helpen!


Sponsoren

Wilt u niet enkel eenmalig een bedrag doneren? En wilt u het logo van uw bedrijf op deze pagina terugzien? Wordt dan sponsor! Neem voor meer informatie contact op met de penningmeester via penningmeester@kinderrechtshulp.nl

Het RSIN/Fiscaal nummer van de KJRW is: 854333496.

Wij zijn sinds 1 januari 2018 aangemerkt als een algemeen nut beogende instelling (ANBI).