Sponsorcoördinator

Ben jij communicatief sterk, creatief, kan jij goed contacten leggen en wil jij je graag inzetten voor kinderen en jongeren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Stichting Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam (KJRW) is opzoek naar een sponsorcoördinator. De KJRW is een vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de juridische positie van kinderen en jongeren en wordt draaiende gehouden door enthousiaste en fanatieke vrijwilligers. Dit zijn bijna allemaal studenten die zich naast hun studie rechtsgeleerdheid op vrijwillige basis inzetten voor de rechten van kinderen en jongeren. Kinderen en jongeren kunnen (anoniem) bij ons terecht met juridische problemen en/of vraagstukken. Als stichting bieden wij hen gratis juridische hulp en/of advies aan.

Als sponsorcoördinator ondersteun jij de KJRW bij het (mede) opzetten en uitvoeren van fondsenwerving en het zoeken naar sponsors en donateurs. Voor het jaar 2019 heeft de KJRW als doelstelling om € 3.200 aan fondsen en sponsoring te werven. Het zal jouw taak zijn als sponsorcoördinator om deze doelstelling te behalen. Hoe je dit wil aanpakken is geheel naar eigen inzicht in te vullen. Het behalen van de doelstelling doe jij natuurlijk niet alleen. De KJRW heeft een sponsorcommissie, bestaande uit ongeveer tien vrijwilligers, die zich inzet om gelden en donaties te werven. De sponsorcommissie zal onder jouw verantwoordelijkheid en supervisie vallen. Ook vragen wij van jou om mee te denken bij en mee te helpen met het vergroten van de naamsbekendheid van de KJRW. Zodra het werven van fondsen op rolletjes loopt, zal jij ook de verantwoordelijkheid voor de promotie(commissie) op je nemen.


Wat kan jij van ons verwachten?

• Flexibiliteit qua werkdagen en tijden;

• een vrijwilligersvergoeding van € 150,- per maand;

• de mogelijkheid om je netwerk te vergroten en alvast praktijkervaring op te doen;

• een gedreven en gezellig team van vrijwilligers.


Wat verwachten wij van jou?

• Je bent sociaal en communicatief sterk;

• creatief;

• geïnteresseerd in de rechten van het kind en jij wil je hiervoor inzetten;

• zowel schriftelijk als verbaal sterk en hebt overtuigingskracht;

• in staat een groep aan te sturen en te coördineren.

NB: iedereen mag solliciteren en maakt kans; student, net afgestudeerd of al jaren ervaring


Ben jij geïnteresseerd of heb je vragen m.b.t. de functie? Stuur dan een e-mail naar voorzitter@kinderrechtshulp.nl met je CV en motivatiebrief.