Contact & Route

De Kinder- en Jongerenrechtswinkel Amsterdam is goed te bereiken. Hieronder een kort overzicht voor de verschillende vervoersmiddelen:

  • Auto: wij zijn goed te bereiken via de A10 afrit 9 (Amsterdam Zuid/RAI). Wel moet er rekening gehouden worden met de parkeerkosten en het vinden van een parkeerplek. Wij bevinden ons in een eenrichting straat met weinig parkeerplekken. De kosten voor het parkeren liggen rond de 5 euro per uur als u voor de deur of in de buurt parkeert. U kunt er ook voor kiezen om in een parkeergarage te parkeren. Parkeergarage Museumquarter ligt het dichtstbij, maar hier betaalt u wel €1,60 per 20 minuten parkeren. Deze garage ligt ongeveer één kilometer van ons vandaan.
     
  • OV: de dichtstbijzijnde tramhalte is de halte Ferdinand Bolstraat. De tram 3, 12 en 24 stoppen hier. Vanaf deze halte is het ongeveer 3 miniuten lopen naar de Rustenburgerstraat 380 huis. Daarnaast stoppen tram 5 en bus 65 ook in de buurt. Voor de tram 5 gaat het om de halte Roelof Hartplein en voor bus 65 om de halte Scheldestraat. Vanaf deze haltes is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Rustenburgerstraat 380 huis. 
     
  • Fiets: de Rustenburgerstraat is een zijstraat van de Ferdiand Bolstraat. Kom je vanuit het westen dan kan je het beste via de Overtoom > Stadhouderskade > Ferdinand Bolstraat fietsen. Kom je vanuit het noorden of het oosten dan kun je het beste via Weesperzijde > Nieuwe Amstelbrug > Sarphatipark > Ceintuurbaan > Ferdinand Bolstraat. Kom je vanuit het zuiden dan kun je het beste via de Beethovenstraat > Roelofhartplein > Ceintuurbaan > Ferdinand Bolstraat.

Voor de precieze routebeschrijving kun je gebruik maken van de afbeelding hieronder. Mocht je er zelf niet uitkomen of vragen hebben, dan kun je ons altijd bereiken.